Zingkikker
Creëer een team waar muziek in zit!

Zingkikker - Chris Winsemius

      

helpt met:

-Workshops

-Website met lied-en lesmateriaal (Zingkikker Studio)
-All-In-Pakketten 

  • Muzikaal onderwijskundig maatwerk aan het team.
  • Halfjaarlijkse evaluatie.
  • Een overvloed aan liedjes en lessuggesties voor iedere leeftijdsgroep.
  • Verdieping op bestaande methodes.
  • Een insteek waarbij alle kerndoelen èn méér spelenderwijs behaald worden.
  • Muzikaal zelfvertrouwen bij de leerkrachten. 


Enkele reacties:

"Graag wil ik jou bedanken voor de inspirerende workshop van vorige week woensdag bij ons. Het was echt geweldig! Er wordt nog steeds over nagepraat en…er wordt gezongen!
 De kinderen én juffen lopen zingend door school, super!" 
Margret 


"We zijn vrijdag de dag zingend begonnen en ook tijdens onze wekelijkse vrijdagborrel hebben we het hele repertoire gezongen. Het is een goede impuls geweest en de collega’s hebben het inderdaad als heel plezierig ervaren. Je zult vast nog een keer terugkomen."
Irene
 

(....) "Wat ben ik dan trots op mijn club leerkrachten , zelfs de leerkracht die moeite heeft met muziek deed leuk mee. Voor jou ook een vet compliment hoor! Je kan zien dat je er plezier in hebt, meer nog het is je passie!"
Margreet
 

"Even een mailtje om je te vertellen dat je me enorm enthousiast hebt gemaakt v.w.b. het zingen in de klas. Ik zong altijd al veel maar de liedjes die je ons nu geleerd hebt. Geweldig! Ik begin net zo vrolijk en enthousiast te zingen als jij doet. En het werkt! Ook de ouders zingen vrolijk mee met kabouter Knip!"
groeten van een vrolijke juf
 

"Ik mocht vanmiddag deelnemen aan jouw workshop op de school waar ik stage loop voor mijn opleiding tot schoolleider en vond het inspirerend.  Je hebt mij op enthousiaste wijze laten beleven wat we kunnen doen met onze stemmen en muziek. Ik neem dit zeker mee naar het schoolteam waarvan ik deel mag uitmaken. Ook mijn thuisfront zal ik hier zeker blij mee maken."
Xans
 

Meer informatie:
http://www.zingkikker.nl/workshops/tarieven-2017--2018

Nieuw: Zingkikker In De Klas

Samen met mijn partner An (klarinettiste en muziekpedagoge) bezoek ik alle klassen van de onderbouw met muzikale voorstellingen van drie kwartier. Er wordt gezongen, toneel gespeeld en voorgelezen. De kinderen kunnen volop meezingen en bewegen. Let op: Deze aktiviteit doen we alleen op donderdag, dus wees er snel bij. 

Meer informatie: 
http://www.zingkikker.nl/workshops/workshops-aanbod/vlinder-en-bullebak-maken-muziek

Zingkikker
Chris Winsemius
0031 641237617
0032 34400753
www.zingkikker.nl

 

Wilt u de Zingkikker nieuwsbrief niet meer ontvangen? U kunt zich hier afmelden.