Hosting en beheer door: Nuntius B.V.
U bent hier: Home > Zingkikker Studio > Kies een lied >

 

Chris Winsemius is componist, tektschrijver en muziekpedagoog. Hij is dé autorieteit op het gebied van muziekles in het basisonderwijs.

Met zijn Zingkikker Workshops levert hij maatwerk aan team, die verantwoord muziekles willen geven, en die willen voldoen aan de kerndoelen zoals die zijn vastgelegd voor het vak.

Zijn Zingkikker Workshops verhogen het zelfvertrouwen, en bevorderen de deskundigheid van de leerkracht, maar werken ook als teambuilding. Ze geven verdieping op de bestaande methodes

een muzikale teamcoach. Als Zingkikker brengt hij het muziekonderwijs in het primair onderwijs op een hoger plan Zingkikker Workshops hebben het volgende effect :

Zingkikker Studio is één van de middelen die hij gebruikt om basisscholen te helpen. De liedjes worden aangevuld met lessugesties waarin àlle aspecten van muziek uitgebreid aan bod komen: Van noten lezen tot het bespelen van orff instrumentarium, van kinderen leren dirigeren tot en met het rappen met groep acht. Gebruiken de leerkrachten behalve de liedjes, ook de lessuggesties, dan ontdekken ze snel de principes, en kunnen ze deze vertalen naar de klas.

Bekijk hier de tutorial van Zingkikker Studio

Probeer hier een liedje van Zingkikker Studio  (dit kan elke dag een ander liedje zijn)

Tarieven:

Zingkikker Studio
Los abonnement (kan op elk gewenst moment ingaan:      € 170,-
Kortingsprijs na het volgen van een Zingkikker Workshop: € 145,-

Alle prijzen zijn inclusief btw en reiskosten
De workshops duren 1,5 á 2 uur. Dit in overleg met het team. 
 

Meer informatie:

Mobiel:  0031 641237617
België:  0032 34400753
               chris@zingkikker.nl
               www.zingkikker.nl 
               www.facebook.com/zingkikker